Cryo-hoidosta

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1498635445686{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 125px !important;}”][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns”][qode_elements_holder_item background_image=”1315″ advanced_animations=”no”][vc_single_image image=”1447″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no”][vc_column_text css=”.vc_custom_1498811161792{padding-left: 50px !important;}”]

Mikä on huippukylmähoito?

Huippukylmähoito on yhden hengen kabiini, jossa lämpötila lasketaan jopa -140 asteeseen nestemäisen typen avulla.

Miten se toimii?

Cryo -kylmähoito on yhden hengen kaappi, jossa seistään niin, että pään alue jää kaapin ulkopuolelle. Kaappi jäähdytetään nestemäisen typen avulla, jolloin lämpötila laskee -120C jopa -140C asteeseen sekunneissa. Käyttö on lyhytkestoista, kylmähoidossa viihdytään 1 – 3 minuuttia.

Miten hyödyn kylmähoidosta?

Kylmähoito lievittää tulehdustiloja kehossa, auttaa lihas- ja nivelkipuihin sekä ennaltaehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia. Se myös vapauttaa kehossa endorfiineja, jotka takaavat hyvän olon tunteen ja hoidon jälkeen saavutat uudenlaiset energiatasot. Tämän lisäksi huippukylmähoito auttaa myös parantamaan aineenvaihduntaa ja tehostamaan kehon omaa vastustuskykyä. Laitteen käytön jälkeen keho polttaa jopa 700 Kcal palauttaessaan kehon omaan lämpötilaan, joten laitteen käyttö toimii myös painonpudotuksen tukemisessa.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii erinomaisesti kaikenikäisille perus terveille henkilöille.
Kylmähoitoa käytetään laajasti eri sairauksien hoitoon (mm. reuma, psoriasis, ja urheiluvammat). Monet maailmanluokan urheilijat vannovat kylmähoidon nimeen, Cryo-hoitojen vannoutuneiksi käyttäjiksi lukeutuvat mm. Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather, Lebron James ja Kobe Bryant.

LUE TUTKIMUSTIETOA CRYO -HUIPPUKYLMÄHOIDOSTA[/vc_column_text][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row]