Cryo-Fit | Palvelut
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Palvelut

CRYO -huippukylmähoito

Huippukylmähoito on yhden hengen kabiini, jossa lämpötila lasketaan jopa -140C asteeseen. Sitä käytetään laajasti eri sairauksien hoitoon (mm. reuma, psoriasis, ja urheiluvammat). Monet maailmanluokan urheilijat vannovat kylmähoidon nimeen. Cryo-hoitojen vannoutuneiksi käyttäjiksi lukeutuvat mm. Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather, Lebron James ja Kobe Bryant. Huippukylmähoitoon mennään alusvaatteissa tai uimapuvussa (mahdollisimman vähissä vaatteissa). Meiltä saat kylpytakin, tossut ja sukat.

Bodyshape – treeni

Bodyshape on 30 minuutin tehotreeni, joka polttaa rasvaa jopa kolme kertaa tavallista liikuntaa tehokkaammin. Puolen tunnin aikana treenaat vaihtelevan alipaineen ja infrapunan lämmön alla.

Infrapunan lämpö tunkeutuu ihon syvyyteen puhdistaen kehoa. Kävellessä laitteella hikoilu tehostuu jopa kolminkertaisesti, haitalliset kuona-aineet poistuvat kehosta hien mukana, tämä aikaansaa puhtaan ja terveen tuntuisen ihon samalla tehostaen rasvan polttoa ongelma-alueilta. Infrapunan tuloksena on parempi verenkierto, parempi solujen hapensaanti sekä korkeampi energiataso.

Tuote on suunniteltu luomaan turvallinen aste painetta jonka avulla kehon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat polttaen näin ollen rasvaa ja tehostaen painonpudotusta jopa neljä kertaa normaalia nopeammin. Vaihtelevan paineen alla liikkuminen vähentää myös tehokkaasti selluliittia.

 

Ota mukaan urheiluvaatteet, sisätossut, hikipyyhe, ja vesipullo.

Roll -Hierontarulla

Roll on itseohjeistava, helppokäyttöinen laite, joka hieroo ihoa pyörivän rullan ja värähdysten avulla. Hierontarullan hyödyt ovat aineenvaihdunnan parantaminen, ihon kimmoisuuden lisääminen sekä ihon hyvinvoinnin parantaminen. Tuotteen käyttöön on helppo ohjeistaa, ja sillä pystyy suunnittelemaan itselleen tehokkaita lihaksia palauttavia ohjelmia. Suosittelemme ihonmyötäisiä vaatteita, urheiluvaatteet tai kevyt kerros vaatetta. 

Kehonkoostumusmittaus

FUTREX (TM) kehonkoostumusmittaus hyödyntää NIR-teknologiaa (near infrared), jonka avulla saat tarkan analyysin kehosi hyvinvoinnista. Mittauksemme avulla saat tietää mm. painon, BMI:n (painoindeksin), kehon rasvan painon, kehon nestetasapainon sekä perusaineenvaihdunnan. Kuukausi jäsenenä saat viikoittaiset raportit etenemisestäsi ja voit asettaa itsellesi painonpudotukseen tai lihasmassan kasvuun liittyviä tavoitteita.

Ryhmäpaketit

Haluatko järjestää unohtumattomat synttärit, polttarit, työhyvinvointipäivät, tai vaikkapa kaveriporukan illanvieton? Me takaamme mielettömän kokemuksen!

Ryhmävaraukseen sisältyy kaikkien laitteiden käyttö 2 tunnin ajaksi sekä kehonkoostumusmittaus ja kuntotestaus. Paketteihin on mahdollista räätälöidä hyvinvointiaiheisia luentoja, smoothie-tastingia sekä foam-roller ohjausta.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan unohtumaton paketti yhdessä.