Cryo-Fit | Bodyshape
2155
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2155,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BODYSHAPE VALMENNUS

Haluatko pudottaa painoa?

Onko kuntotasossa kehittämisen varaa?

Haluaisitko lisää energiaa sekä voida paremmin?

 

Tule Bodyshape valmennukseen, me yhdistämme uudet, innovatiiviset liikunta ja hyvinvointipalvelut Helsingin Pasilassa sinun hyvinvointisi tueksi. Personal trainerimme tarjoaa koko valmennuksen ajan henkilökohtaista  neuvontaa, tätä tarjousta ei kannata jättää väliin!

KENELLE BODYSHAPE VALMENNUS SOVELTUU?

+ Sinulle, joka haluat tehokkaan startin painonpudotukseen.
+ Sinulle, joka haluat huolehtiä kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista, palautumisesta ja liikkuvuudesta.
+ Sinulle, joka kaipaat tsemppiä henkilökohtaisen ohjauksen kautta.
+ Sinulle, joka haluat kokeilla uusia treenimuotoja.

 

KENELLE BODYSHAPE VALMENNUS EI SOVELLU?
– Sinulle, joka etsit pikakeinoa painonpudotukseen – sitä ei ole olemassa – vain liikunnan ja terveellisen ravinnon avulla saavutetaan tuloksia.
– Sinulle, joka et halua sitoutua treenimääriin – tuloksia nähdään vain sitoutumalla harjoittelukertoihin ja terveellisiin elämäntapoihin.

MITÄ VALMENNUKSEEN SISÄLTYY?

2 x Kehonkoostumusmittaus henkilökohtaisen edistyksen seurantaan

Joka viikko:

4  Treeniä

1  Hieronta

1  Huippukylmähoito

 

BODYSHAPE PRO – VALMENNUKSEEN MAHDOLLISUUS LISÄTÄ:

+ 50€ RAVINTOSUUNNITELMA Koko valmennuksen ajaksi (norm. 90€)

+ 200€ EVOGENOM Geenitesti, jonka avulla selvität miten sinun tulisi syödä, liikkua ja nukkua riittävästi esimerkiksi painonpudotukseen liittyen. (norm. 255€)

+ 200€ Personal Training 1 x viikossa – Kuntosaliohjelma valmennuksen ajaksi (norm. 60€/krt – sinä säästät jopa 40€ per tapaaminen!)

PRO – VALMENNUKSEN lisäosat ostettavissa Cryo-Fit:n toimipisteeltä.

 

BODYSHAPE – ALIPAINETREENAUS
Bodyshape on 30 minuutin liikuntamuoto, jossa yhdistyy alipaineen ja infrapunan teho. Alipaineen avulla voidaan tehostaa verenkiertoa kehon ongelma-alueilta kuten reidet, vatsa ja pakarat, näin helpottaen rasvan palamista juuri oikeista paikoista. Infrapunan lämpö polttaa tutkitusti kaloreita sekä puhdistaa kehoa haitallisista kuona-aineista.

ROLL – LYMFAHIERONTARULLAUS
Roll -lymfahierontarullaus auttaa tasapainottamaan lymfanestekiertoa ja ennaltaehkäisemään sekä poistamaan turvotusta kehossa. Hierontarullan avulla puhdistat kehoa kuona-aineista sekä vapautat selluliittikertymiä.

CRYO – HUIPPUKYLMÄHOITO
3 minuuttia -120C asteessa aktivoi kehossa stressireaktion, joka tehostaa aineen vaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä lieventää tulehdus- ja kiputiloja samalla auttaen kehoa palautumaan urheilusuorituksista.

BODYSHAPE – YHTEISÖ
Valmennusasiakkaiden Facebook ryhmässä pääset jakamaan kokemuksia valmennuksesta ja omista tuloksista muiden valmennukseen osallistuneiden kanssa. Jaamme mm. terveellisiä reseptejä, treenivinkkejä, edistyskuvia ja tarjouksia yhteistyökumppaneilta.

Mitä on Bodyshape-Alipainetreenaus?

• Parantaa verenkiertoa
• Poistaa kuona-aineita elimistöstä
• Tehostaa aerobista kuntoa
• Hieroo väsyneitä lihaksia
• Aktivoi lymfanestekiertoa
• Kohdistaa rasvanpolttoa ongelma-alueille
• Lihasten palautumisen tehostaminen

Bodyshape on liikuntamuoto, joka yhdistää alipaineen ja infrapunan tehon liikkumiseen juoksumatolla. Alipaine auttaa lihaksia palautumaan hieroen niitä kevyesti, tehostaa lymfaattisen järjestelmän toimintaa poistaen turvotusta ja tasapainottaen nestekiertoa. Infrapunan lämpö tunkeutuu syvälle ihon alle tehostaen hikoilua jopa kaksinkertaisesti verrattuna esimerkiksi saunan lämpöön, poistaen kehosta haitallisia kuona-aineista joita löytyy jokaisen ihosta. Treenatessa laitteella nestekierto puhdistuu ja aikaansaa puhtaan ja terveen tuntuisen ihon samalla poistaen rasvaa ongelma-alueilta. Infrapunan tuloksena on parempi verenkierto, parempi solujen hapensaanti sekä korkeampi energiataso.

Valmennuksesta vastaa Auktorisoitu Personal Trainer Tiiu Itkonen:

Olen koulutukseltani Sosionomi (AMK) sekä APT (Auktorisoitu Personal Trainer) Olen opiskellut avoimen yliopiston kautta myös ravitsemustieteitä (25op) , liikuntalääketieteen perusteet (25op) sekä terveyden edistämisen opintoja (25op). Osaamiseni on vahvasti terveyden edistämisen ja kuntoliikunnan puolella. Oma lajini on juoksu ja painonnosto, sekä tietysti Cryo-Fit:in oma alipainetreenaus, johon valmennuksessa päästään tutustumaan. Haluan tukea sinun painonpudotustasi ja tarjoan täyden ohjauksen ja tuen jokaiselle kurssiin osallistujalle.

Lisätietoja Bodyshape valmennuksesta voit kysyä minulta!

Tiiu Itkonen
+358407141266
info@cryo-fit.fi