[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”2151″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

“Ylirasitustilan vuoksi yöuneni olivat vähäiset ja kärsin uniongelmista, tämän lisäksi terveellisistä elämäntavoista huolimatta rasva ei palanut, sillä kehoni kävi ylikierroksilla. Yhden kuukauden jälkeen Cryo-Fit:llä minulta on lähtenyt -6cm navan ympäriltä ja -4cm lantiolta! Myös uniongelmat ovat jääneet taakse ja nukun yöni hyvin.”

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#8224e3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Doris aloitti Cryo-Fit:n asiakkaana lokakuussa. Taustalla hänellä oli pitkä ylikunnon jälkeinen toipilasaika jo 1,5 vuotta aiemmin todetun kroonisen ylirasitustilan vuoksi. Ylikunto aiheutti paljon haittavaikutuksia, joihin lukeutui mm. univaikeudet sekä rasvan palamisen pysähtyminen.

Vaikka ruokavalio ja kunto-ohjelma oli personal trainerien suunnittelema ei rasva palanut enää samoin kuin aiemmin. Bodyshape treenit Doris otti oman treeniohjelman tueksi tehostamaan aineenvaihduntaa ja huomasi tuloksia jo ensimmäisen kuukauden jälkeen!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ylirasitustilan aikana elimistön suorituskyky heikkenee, tehden sen palautumisen lähes mahdottomaksi. Ylirasitukseen voi johtaa liiallinen urheilu yhdistettynä kalorivajeeseen.

 Bodyshape – treenin taso on helposti suunniteltavissa jokaisen henkilökohtaiseen kuntotasoon sopivaksi. Yksi harjoittelukerta kestää 30 minuuttia. Tarjoamme treenien lisäksi myös 5 ja 10 viikon valmennuksia. Valmennuksissamme on huomioitu myös palautumisen tärkeys urheilijoiden suosiman Cryo – Huippukylmähoidon sekä lymfahieronnan avulla.

 

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][image_with_text_over icon=”” icon_size=”fa-lg” image=”2184″ title_size=”32″]

TUTUSTU BODYSHAPE – VALMENNUKSEEN TÄSTÄ!

[/image_with_text_over][/vc_column][/vc_row]