[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=7RGFW_zdUBI ”][vc_column_text]

Katso videolta miltä näytti, kun Jokerihyökkääjä Tommi Huhtala ja joukkueen fysiikkavalmentaja Hero Mali testasivat ensimmäistä kertaa Huippukylmää.

[/vc_column_text][vc_column_text]– Nyt on kyllä loistava fiilis. Hoito sai veren kiertämään, nyt on kyllä aika raikas olo, Huhtala hehkui hoidon jälkeen.

Avannot ja kylmäaltaat ovat Huhtalalle tuttu juttu, Cryo-laite oli miellyttävä kokemus.

– Alku ei ollut niin epämiellyttävä kuin avantoon hypätessä, jossa se ensimmäinen fiilis on aika raju. Tämä oli hieman pehmeämpi. Suosittelen lämpimästi kaikille, Huhtala kuvaili.

Kylmähoitoa käyttävät niin yksittäiset urheilijat kuin urheiluseuratkin, jotka tulevat paikalle isommalla porukalla tuntivarauksella.

– Cryo-Fitin sijainti on kannaltamme loistava, sillä tänne on hallilta vain kymmenen minuutin kävelymatka. Meillä on toki hallilla myös kylmä-ja kuuma-altaat, mutta halutaan tarjota pelaajille myös tämä vaihtoehto.

– Kyllä me käännämme kaikki kivet ja kannot, että voittaisimme seuraava pelin, fysiikkavalmentaja Mali perusteli erikoishoidon käyttöä.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][image_with_text image=”2324″]Kuva: Vilma Rimpelä[/image_with_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image_with_text image=”2332″]Jesse Joensuu palautuu Cryo-Huippukylmähoidossa -130C[/image_with_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row]