LED valot ovat varmasti tuttuja käytettyinä kodin elektroniikassa ja valaistuksessa, mutta tiesitkö, että niitä käytetään tehokkaasti myös ihonhoidossa?

 

Mikä ihmeen LED valoterapia? 

LED valot kohdistetaan hoidettavaan ihoon ja annetaan vaikuttaa useita minuutteja. Valoterapialla on tutkitusti hoidettu aknea, psoriasista, haavoja sekä vähennetty ikääntymisen merkkejä. Cryo-Fitin uusin perheenlisäys on XCryo paikalliseen kylmälaitteeseen liitettävä Cryo Mask, joka yhdistää kylmähoidon ja LED -valoterapian tehot.

 

Miten LED valo vaikuttaa ihoon?

Valon eri aallonpituudet (värit) ulottuvat ihossa eri kerroksiin ja saavat niissä aikaan reaktioita. Esimerkiksi punainen valo pääsee ihon keskikerrokseen eli dermikseen, jossa solut pystyvät käyttämään sitä energiakseen. Dermis on juuri se ihon kerros, jossa ihon nuorekkuuteen vaikuttavat proteiinit syntyvät. Kollageenin lisääntynyt tuotanto tekee ihosta täyteläisemmän ja elastiini vaikuttaa ihon kimmoisuuteen positiivisesti. Näiden proteiinien tuotanto siis lisääntyy LED -valosta saadun ravinnon ansiosta.

Punaisen lisäksi tutkituin valoterapiassa käytetty väri on sininen, josta on hyötyä erityisesti aknen hoidossa, sillä se taistelee bakteereja vastaan ja rauhoittaa ihoa.

Cryo Fitillä muita mahdollisia hoitovärejä ovat keltainen, joka hillitsee melatoniinin tuotantoa ja on erinomainen ihon värivirheiden korjaamisessa; vihreä, joka edistää haavojen parantumista; lila, joka kiihdyttää lymfanestekiertoa ja kirkastaa ihoa; turkoosi, joka tasapainottaa talirauhasten toimintaa sekä valkoinen, joka tukee ihon toimintaa kokonaisvaltaisesti.

 

Miksi juuri LED -valoterapia?

LED -valoterapia tukee ihon luonnollisia uudistumismekanismeja ja on siis täysin kemikaaliton hoitomuoto. LED -valo ei polta eikä siitä ole iholle haittaa runsaallakaan käytöllä. Se on siis erinomainen hoitomuoto myös herkälle ihotyypille. Hoito on kivuton eikä sillä ole sivuvaikutuksia, joten sitä voi käyttää ennen tärkeitä tapahtumia tuomaan hehkua iholle. Akneen tai ikääntymisen merkkeihin parhaat tulokset saadaan kuuriluontoisella käytöllä.

Olemme muuttaneet 1.4.

Yrityksemme toiminta muuttuu! Huhtikuusta alkaen toimimme osoitteessa Lapinlahdenkatu 8 maahantuojamme tiloissa sekä maahantuojan nimen alla. Huippukylmähoito poistuu valikoimastamme 1.4. alkaen. 

Huhtikuusta alkaen toimimme nimellä Bodypioneer - uudet sivumme ovat nyt avattu osoitteessa 

www.bodypioneer.fi

Lisätietoja:

+358407141266
tiiu.itkonen@cryo-fit.fi

Uusille sivuille