Joulukalenterimme 24.luukku

 

Olemme aika hyvin pysytelleet terveellisyyden äärellä jouluresepteissämme, mutta aaton kunniaksi (tai takia) luvassa on sokeriöverit. Tämä resepti on helppo ja fudgeista saa yksilöllisen taiteelliset omilla koristelutulkinnoilla. Sen jälkeen niillä voi täyttää vaikka piparkakkutalon. Sen sisäänhän ei perinteisestikään kuulu mitään terveellistä. Suussa sulavaa jouluaattoa!

 

50g voita

7 dl sokeria

3 rkl siirappia

2,5 dl kermaa

ripaus suolaa

Koristeeksi karpaloita, pähkinöitä, rusinoita, suklaahiutaleita, nonparelleja, karkkeja, mitä ikinä keksitkään!

 

Vuoraa reunallinen pelti tai muu iso reunallinen astia leivinpaperilla. Mittaa fudgen ainekset kattilaan ja keitä tasaisella lämmöllä n. 30 minuuttia. Sekoita välillä ja ole tarkkana, ettei seos tartu kattilan pohjaan. Fudgeseos on valmis, jos kylmään veteen tipautettu teelusikallinen fudgea muuttuu helposti käsissä muotoiltavaksi massaksi. Tämän vesilasitestin onnistuttua voit kaataa seoksen astiaan jäähtymään. Koristele fudge asettelemalla sen päälle haluamasi aineksia ja siirrä jääkaappiin jäähtymään. Leikkaa fudge palasiksi kun se on jäähtynyt.

Vinkki! Jos haluat lisätä itse fudgeen kuivattuja hedelmiä tai pähkinöitä, tee se juuri ennen kuin kaadat seoksen jäähtymisastiaan.

Olemme muuttaneet 1.4.

Yrityksemme toiminta muuttuu! Huhtikuusta alkaen toimimme osoitteessa Lapinlahdenkatu 8 maahantuojamme tiloissa sekä maahantuojan nimen alla. Huippukylmähoito poistuu valikoimastamme 1.4. alkaen. 

Huhtikuusta alkaen toimimme nimellä Bodypioneer - uudet sivumme ovat nyt avattu osoitteessa 

www.bodypioneer.fi

Lisätietoja:

+358407141266
tiiu.itkonen@cryo-fit.fi

Uusille sivuille